ZOB acties

Er worden op jaarbasis verschillende acties georganiseerd:

We hebben eerst en vooral de jaarlijkse paasactie waarbij er paashazen aan de kiosk komen die de kinderen met lekkers verwennen. Ook organiseren we ieder jaar “de dag van de klant“.

Als grootste activiteit is er ieder jaar weer onze jaarlijkse eindejaarsactie die bol staat van de prijzen met al hoogtepunt “een jaar winkelplezier”. Dit jaar voor 3 gelukkige winnaars die elk €1830 in aankoopbons winnen.

We hebben op regelmatige basis bestuursvergaderingen om onze acties voor te bereiden. Hier worden ook algemene belangen besproken en nodigen we ook steeds de schepen van lokale economie uit.

In 2014 startte onze voorzitter Willy Beullens, toen ook schepen van lokale economie, een project op met de gemeente Berlaar en de provincie Antwerpen om mogelijke oplossingen te vinden voor de winkelleegstand in Berlaar. Het directe resultaat is dat er een nota is geschreven rond dorpskernversterking. In de voorbereidende vergaderingen waren verschillende van onze leden aanwezig om dit plan mee vorm te geven.

U kan het plan hier lezen of downloaden.

We streven er naar om de suggesties die er in dit plan zijn opgenomen ook in de nabije toekomst kunnen worden opgenomen in een uitvoeringsplan.